Samen maken we het verschil

Donneer nu

Uw donatie maakt het verschil. Met uw steun zorgen wij dat kinderen wekelijks kunnen sporten, waardoor sport een integraal onderdeel van de ontwikkeling zal worden.

Bouw een Court

Een Court geeft 100 kinderen jaarlijks de mogelijkheid om wekelijks te sporten. U kunt zelf de locatie en naam bepalen, maar wij nemen alle voorbereidingen en zorg voor onze rekening.

Sponsor een kind..

Maak het verschil en geef een kind een enorme stimulans! Al vanaf 1,- EUR per dag zijn wij in staat om een kind deel te laten nemen aan alle activiteiten van AveCatorce. Wij maken het hierbij mogelijk dat u de ontwikkeling van het kind zelf kunt volgen.

Doneer onze leeuw..

Wij hebben ons character laten ontwikkelen in een knuffel. De opbrengst wordt aangewend om kinderen aan het sporten te helpen, waarvan de ouders het zich niet kunnen veroorloven. De leeuwen zijn te koop voor 10,- EUR per stuk. Stuur ons uw voorkeur door via e-mail na uw donatie.

Event sponsoring..

Wij ondersteunen en helpen graag bij evenementen en initiatieven. Wij komen graag met u in contact om onze initiatieven met uw te delen. Ook staan wij open voor suggesties.

Schenken met belastingvoordeel

Via een periodieke schenking kunt u nu heel eenvoudig uw giften volledig aftrekbaar maken van uw belastbaar inkomen. Een notaris is niet nodig en er geldt geen minimum bijdrage. Zo kunt u nog meer bijdragen om kinderen de kans te bieden op ontwikkeling d.m.v. sport.

Testament

Als u een testament opmaakt, bepaalt u zelf wat er met uw geld gebeurt. U zult na moeten denken aan wie en wat u wilt nalaten. Mocht u AveCatorce in uw testament op willen nemen, dan zij wij u zeer erkentelijk. Wij zullen uw donatie uitsluitend gebruiken voor de thema’s en/of activiteiten welke u opgeeft.

Meer informatie over ons?

©2018 AveCatorce FUTURBAN Concept – All Rights reserved.
Disclaimer | Cookies

 

Stichting AveCatorce Foundation
Rotterdam, Nederland

NL: +31 (0)6 50 28 76 38

info@ave14.nl

Share This