Zakelijk Deelnemen

Pricing

Belangrijk om te weten..

Liever een persoonlijk plan?

Naast onze standaard pakketten bieden wij diverse andere mogelijkheden die aansluiten op onze waarden en doelstellingen. Wij komen dan ook graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken, waarbij uw wensen centraal staan.

Liever een samenwerkingsverband?

Wij werken graag samen met verschillende partners, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

w

Heeft uw andere vragen?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat houdt deelname aan AveCatorce in?

AveCatorce heeft ten doel de ontwikkeling van kinderen te stimuleren d.m.v. sport en de samenleving hierbij te betrekken. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers waardoor 95% aan inkomsten ten goede komen aan onze activiteiten in Colombia. Naast de sociale impact hebben wij ook de ambitie om het Nederlandse bedrijfsleven te verbinden met groei kansen in Zuid Amerika. Deelname aan AveCatorce betekent dan ook ons te willen steunen in onze zienswijze en daaraan te willen bijdragen en te willen verbinden. Elke bijdrage is per jaar opzegbaar, waarbij de activiteiten van AveCatorce gewoon gevolgd kunnen blijven worden. Wij geloven namelijk in de kracht van transparantie en dat met elkaar meer bereikt kan worden in de samenleving.

Wat houdt het programma doneer een leeuw in?

Wij geven graag een aandenken aan iedereen die onderdeel wilt zijn van AveCatorce. In samenwerking met Funexperts hebben wij dan ook onze leeuw ontworpen, die kracht, passie en zelfvertrouwen uitstraalt. Eigenschappen die wij kinderen willen bijbrengen met onze activiteiten. U kunt ervoor kiezen om de leeuwen onderdeel te maken van bv. uw kerstgeschenk of een andere activiteit. Wij bieden tevens ook de mogelijkheid om de leeuwen te doneren, waardoor 25 kinderen weer blij worden gemaakt. Niemand hoort immers alleen te zijn, dat is wat AveCatorce samen brengt.

Wat houdt het programma AveCatorce 100 in?

Om de groei aan te kunnen waarbij zowel de veiligheid als het welzijn van de kinderen gewaarborgd kan blijven, zijn wij van mening dat het bouwen van onze eigen Courts de volgende stap moet zijn. Naast het feit dat wij meer capaciteit kunnen bieden en ook de frequentie van de activiteiten kunnen verhogen, zullen de Courts ook bijdragen aan de ontwikkeling van een buurt. Door de lancering van het programma AveCatorce 100 kunnen wij de financiering rond krijgen voor de bouw van een Court per jaar, volgens onze doelstelling. Deelnemers aan AveCatorce 100 hebben hierbij zelf inspraak omtrent de locatie, vormgeving en invulling van de Court (waarbij onze basis principes altijd centraal staan). Tevens blijft uw bedrijfsnaam altijd verbonden aan de Court, ook al stopt uw de jaarlijkse bijdrage.

Wat houdt het programma AveCatorce 14 in?

Het programma AveCatorce 14 heeft net als het programma AveCatorce 100 ten doel om de Courts te kunnen financieren. Het programma AveCatorce 14 is echter bedoeld voor deelnemers die nog meer betrokken willen zijn bij onze activiteiten en meer publiciteit willen genereren. Deelname aan een exclusief evenement in samenwerking met een van onze partners op een uniek locatie behoort ook tot het programma. Net als bij AveCatorce 14 blijft uw bedrijfsnaam altijd verbonden aan de Court, ook al stopt uw de jaarlijkse bijdrage.

Wat levert deelname mijn bedrijf op?

Naast een goed gevoel willen wij u graag betrekken bij onze projecten. Wij geven wij dan ook graag iets terug in de vorm van een relatiegeschenk en publiciteit voor uw organisatie. Ook staan wij open voor initiatieven en suggesties. Wij denken graag met uw mee en zijn altijd bereid om hier invulling aan te geven, indien mogelijk. Wij hopen dan ook dat u contact met ons opneemt!

Wat onderscheidt AveCatorce van andere goede doelen?

Binnen AveCatorce staan de samenleving en kinderen centraal, waarbij wij dus ook geen concurrent willen zijn van andere sociale projecten. Wij werken graag samen met andere projecten en goede doelen. Wij geloven enkel in onze visie en hopen dat u hier een bijdrage aan wilt leveren door onze projecten te steunen. Wij betrekken u dan ook graag bij onze projecten en/of brengen u in contact met onze partners en netwerk.

Wat gebeurd er met mijn bijdrage?

De zakelijke programma’s zijn gericht om de bouw van de Courts te kunnen financieren. Bijdragen blijven dan ook op onze zakelijke rekening staan tot wij voldoende financiele middelen hebben en alle formaliteiten in Colombia rond hebben met betrekking tot de bouw. Voor dat wij daadwerkelijk het geld gaan investeren worden alle deelnemers eerst geinformeerd over het project, de bouw, locatie en vormgeving.

Wat gebeurd er met mijn bijdrage als de bouw niet doorgaat?

De zakelijke programma’s zijn gericht op de financiering van de Courts. Wij gebruiken deze inkomsten dan ook niet voor andere projecten, waarbij wij in staat zijn om de garantie af te geven dat onze projecten gerealiseerd worden. Voor iedere uitgave wordt eerst overlegt met de deelnemers. Mocht de bouw onverhoopt geen doorgang vinden, dan storten wij uw bijdrage, indien gewenst, dan ook zonder probleem terug.

Hoe wordt het gebruik van een Court gefinancierd?

Wij werken samen met lokale partners die verantwoordelijk zijn voor alle operationele activiteiten en de financiële verantwoording hiervan. Bijdragen ontvangen via de zakelijke programma’s vanuit Nederland worden dan ook enkel aangewend voor de bouw van de Courts. De Courts worden duurzaam gebouwd in samenwerking met onze partners. Hierdoor dragen wij wel bij om de operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

Beschikt de stichting over de ANBI status?

Ja, AveCatorce beschikt over de ANBI status sinds oktober 2015. Dit betekent fiscaal dat uw giften aftrekbaar zijn. Meer informatie is te vinden op onze pagina steun ons.

Meer informatie over ons?

©2018 AveCatorce FUTURBAN Concept – All Rights reserved.
Disclaimer | Cookies

 

Stichting AveCatorce Foundation
Rotterdam, Nederland

NL: +31 (0)6 50 28 76 38

info@ave14.nl

Share This